BIOKANDALLÓK

Ebben a kategóriában a biokandallóinkat találja, melyek remekül helyettesítik az igazi kandallók minden tulajdonságát, mivel használatukhoz nem szükséges kémény, így füstmentesen élvezhetjük a tűz meghitt, hangulatos látványát.
Mindezt káros anyag kibocsájtás nélkül tehetjük, mert a biokandallókhoz bioetanolt használunk égéstermékként, mely egy környezetbarát és biztonságos folyadék.
A modern kandallók további előnye, hogy nem szárítják a levegőt, nem képződik korom és pernye az égés során, ezért mindig tiszta marad a helység is, legyen az egy kisebb panel lakás vagy egy nagyobb épület.
Otthona központi díszévé válhat, legyen szó szabadon álló, beépíthető, falra szerelhető vagy akár egy asztali biokandallót választ, itt biztos megtalálja az Önhöz legközelebb álló stílust és formát.

Kínálatunkban megtalálja a Kratki, Infire, Simplefire, Aaron Home és Ebios prémium biokandallóit.

Míg a régi, még az emlékezetünkben élő hagyományos kandallók elődleges feladata a fűtés volt, a mai modern készüléknél nem ez az elsődleges szempont, azonban nem árt erre is egy kicsit odafigyelnünk.
A biokandallók égésük során is termelnek hőt, természetesen nem olyan mértékűt, mint elődeik, de fontos, hogy olyan helyiséget válasszunk mely jól szellőzik, mivel a kiválasztott szoba oxigénjét használja. Ezen felül további odafigyelést nem igényel, bárhová elhelyezhetjük az általunk kiválasztott kandallót.
Az alkohol betöltése, begyújtása egyszerű és biztonságos, mint ahogy az elzárása is, hiszen egy láng elfojtó kupakkal, fedéllel könnyedén kiolthatjuk a tüzet.
Ha minden vágyunk egy kandalló, a meghitt hangulat, a tűz látványa, de nem szeretnénk bajlódni a beépítéssel és egyéb káros tulajdonságokkal, a legjobb döntés egy modern biokandalló lesz.